غذای خرگوش – تمام باید ها و نباید ها (راهنمای کامل)

بررسی غذای خرگوش

خرگوش ها پستاندارانی دوست داشتنی هستند که برخی افراد آن ها را به عنوان حیوان خانگی نگه می دارند. کسانی که حیوان خانگی آن ها خرگوش است باید توجه زیادی به غذای خرگوش داشته باشند زیرا در صورت تغذیه نامناسب، خرگوش دچار مشکلات سلامتی جدی خواهد شد.

لوپ هلندیمینی رکسلوپ فرانسوی
خرگوش عروسکیخرگوش آلمانیخرگوش مینی ساتین
لهستانیهوتوت کوتولهمینی لوپ

خرگوش ها حیوانات خانگی دوست داشتنی

پت شاپ آتاپت: خرگوش ها حیوانات شگفت انگیزی هستند که به عنوان حیوان خانگی نگهداری می شوند. تغذیه سالم و صحیح خرگوش برای سالم و سرزنده نگه داشتن او در سن بالا ضروری است.خرگوش ها دارای سیستم گوارشی بسیار حساسی هستند و عدم تعادل تغذیه ای می تواند منجر به مشکلات روده و عوارض جدی شود که می تواند عواقب خطرناکی برای حیوان خانگی شما داشته باشد. دانستن شیوه تغذیه صحیح خرگوش و شناخت انواع مختلف غذای خرگوش، به شما کمک می کند تا سلامتی حیوان خانگی خود را در طول زندگی حفظ کنید.

غذای خرگوش

خرگوش ها روزانه چه مقدار غذا می خورند؟

میزان غذای خرگوش در روز: بخش عمده رژیم غذایی خرگوش باید شامل یونجه یا علف مرغوب که متعادل با اندازه بدن آن هاست باشد. این نوع تغذیه به حفظ سلامت عمومی خرگوش شما کمک می کند زیرا یونجه مقدار مناسب فیبر مورد نیاز برای سلامت دستگاه گوارش را در اختیار آن ها قرار می دهد. بقیه رژیم غذایی آن ها را می توان از سبزیجات برگ دار تازه تشکیل داد که باید هر روز در دو نوبت صبح و عصر تهیه شوند. نکته مهم دیگر این است که روزانه بیش از دو فنجان سبزیجات تازه نباید به خرگوش های بالغ داده شود. نژادهای کوتوله و خرگوش های زیر 5 کیلوگرم نیز باید فقط یک فنجان سبزیجات تازه در روز دریافت کنند.

خرگوش ها از چه موادی تغذیه می کنند

خرگوش ها گیاه خوار هستند و سیستم گوارشی پیچیده ای دارند که در هضم غذا بسیار کارآمد است. آن ها همچنین نیازهای غذایی خاصی دارند. در صورتی که از غذاهای نامناسب استفاده کنند، فلور گوارشی طبیعی بدن خرگوش مختل می شود، باکتری های تولید کننده گاز و سم می توانند بیش از حد رشد کنند و خرگوش ممکن است بیمار شود. از جمله سبزیجات خوب می توان به سبزیجات برگ تیره مانند کاهو، ریحان، گشنیز، کلم بروکلی و شاهی اشاره کرد. برخی از سبزیجات برگ دار مانند جعفری و کلم پیچ باید در مقادیر محدود استفاده شوند.

راهنمای غذای خرگوش

یونجه اصلی ترین ماده تشکیل دهنده رژیم غذایی خرگوش

هرم غذایی خرگوش

هرم غذایی خرگوش

انتهای هرم غذایی خرگوش شامل فیبرهای ساقه بلند به شکل یونجه است که 80 تا 90 درصد رژیم غذایی خرگوش را تشکیل می دهد. خرگوش ها به عنوان حیواناتی که دائما در حال چرا هستند، باید روزانه مقدار نامحدودی یونجه تازه داشته باشند یونجه علفی سرشار از ویتامین A و D و همچنین پروتئین و سایر مواد مغذی است. خوردن یونجه باعث سلامت دندان ها و دستگاه گوارش می شود و باید همیشه در دسترس خرگوش شما باشد.شما می توانید مخلوطی از یونجه های مختلف را تهیه کنید و در اختیار خرگوش خود قرار دهید اما قبل از دادن یونجه به خرگوش خود یونجه را کاملا بررسی کنیید تا از نبود کپک و گرد و غبار روی آن مطمئن شوید.

آیا هویج غذای مناسبی برای خرگوش است؟

ریشه هویج سرشار از ویتامین A است و این باعث می شود، هویج به عنوان مکمل طبیعی در رژیم غذایی خرگوش در نظر گرفته شود. این ماده مغذی ضروری برای بینایی خرگوش، سیستم ایمنی و تولید مثل، ریه ها و کلیه ها بسیار مفید است. یکی از دلایلی که باعث می شود خرگوش ها علاقه زیادی به هویج داشته باشند، قند بالای آن است گرچه میزان فیبر آن زیاد است اما به خاطر داشته باشید که هویج هرگز منبع اصلی تغذیه برای خرگوش نیست. به دلیل میزان قند بالا توصیه می شود نوارهای نازکی از هویج جدا کنید و به این صورت در اختیار خرگوش خود قرار دهید. در واقع چند تکه هویج در هفته برای خرگوش شما کافیست. دقت داشته باشید که هرگز یک هویج کامل را در اطراف خرگوش خود رها نکنید زیرا بی شک تمام آن را خواهد خورد.

لیست غذای خرگوش

سبزیجاتی که می توان روزانه به خرگوش داد:

  • فلفل دلمه ای
  • کلم بروکسل
  • تاپ هویج
  • خیار
  • اندیو
  • اسکارول
  • رازیانه
  • گیاهان: ریحان، گشنیز، شوید، نعناع، ​​پونه کوهی، جعفری، رزماری، مریم گلی، آویشن
  • کاهو: رومی، برگ سبز، برگ قرمز، بوستون بیب، آرگولا، کره
  • برگ بامیه
  • رادیکیو
  • تاپ تربچه
  • جوانه: یونجه، تربچه، شبدر
  • شاهی
  • علف گندم
  • کدو سبز

سبزیجات و گیاهانی که باید به مقدار کم (یک یا دو بار در هفته) به خرگوش داد:

  • بروکلی (فقط ساقه و برگ)
  • هویج
  • شبدر
  • سبزی کولارد
  • سبزی قاصدک (بدون آفت کش)
  • گل ها: گل همیشه بهار، بابونه، سنبله، دیانتوس، گل مروارید انگلیسی، گل مریم گلی، پیچ امین الدوله، همیشه بهار، گل ختمی، پانسی، گل رز
  • کلم پیچ
  • اسفناج

میوه برای تغذیه خرگوش (یک یا دو بار در هفته):

  • سیب (بدون دانه)
  • موز
  • انواع توت ها: زغال اخته، تمشک، توت فرنگی، تمشک، زغال اخته
  • گیلاس (بدون دانه)
  • انگور
  • خربزه
  • شلیل
  • نارنجی
  • پاپایا
  • هلو
  • گلابی
  • آناناس
  • آلو
  • هندوانه

آب مورد نیاز خرگوش ها باید چگونه باشد؟

آب شیرین باید 24 ساعته در دسترس حیوان خانگی شما باشد. برخی از خرگوش ها کاسه های آب را ترجیح می دهند و برخی دیگر علاقه به خوردن آب در بطری دارند. اگر آب خرگوش خود را در کاسه به او می دهید مطمئن شوید که خرگوش آن را در قفس نمی ریزد. تامین مداوم آب تمیز و تازه برای هیدراته نگه داشتن روده خرگوش شما ضروری است . بدون آب کافی، محتویات روده می تواند خشک شود و در صورت تکرار این عمل می تواند به عنوان تهدیدی برای زندگی خرگوش شما باشد. توجه داشته باشید که خرگوش شما ممکن است از نظر ظاهری هیدراته به نظر برسد، حتی زمانی که روده هایش دچار خشکی شده باشد. اگر خرگوش شما طی 12 تا 24 ساعت مدفوع خود را دفع نکرده باشد به احتمال زیاد روده او دچار خشکی شده است. در صورت بروز این مشکل بلافاصله با دامپزشک تماس بگیرید.حداقل یکبار در روز آب خرگوش خود را عوض کنید. همچنین باید روزانه کاسه آب را با صابون و آب گرم تمیز کنید.

خرید غذای خرگوش

غذاهایی که باید از دادن آن ها به خرگوش اجتناب کنید

برخی از غذاها تحت هیچ شرایطی برای خرگوش مناسب نیستند زیرا می توانند خرگوش ها را به شدت بیمار کنند. رژیم غذایی نادرست می تواند منجر به بسیاری از بیماری های گوارشی جدی در خرگوش ها شود از جمله: بیماری کبد چرب، انتروتوکسمی و …این بیماری ها در صورت عدم درمان به موقع ممکن است موجب مرگ حیوان خانگی شما شود. غذاهای متعددی وجود دارد که هرگز نباید به خرگوش خود دهید از جمله : شکلات، ماکارونی،سیب زمینی، دانه ها، کوکی ها و غلات با فیبر بالا که برای خرگوش شما ممنوع است. این غذاها می توانند باعث تجمع باکتری های بد در روده خرگوش شما شوند و منجر به بیماری خطرناکی به نام انتروتوکسمی شود. هم چنین از دادن ذرت به خرگوش خود، خودداری کنید. از آن جا که خرگوش نمی تواند پوسته ذرت را هضم کند در نتیجه خوردن ذرت می تواند منجر به انسداد روده شود.

آیا می توانیم از نان به عنوان غذای خرگوش استفاده کنیم؟

برخلاف انسان، خرگوش نمی تواند غلات را هضم کند بنابراین استفاده از نان به عنوان غذای خرگوش ممنوع است. مشکلاتی که هنگام دادن غلات به حیوان خانگی ایجاد می شود عبارتند از: سوء هاضمه، نفخ، خفگی یا حتی انسداد مسیر گوارشی بنابراین باید از دادن نان به خرگوش اجتناب نمایید.

غذای خرگوش

خرگوش ها چه میوه هایی می توانند بخورند

میوه ها به دلیل دارا بودن قند بالا باید در حد اعتدال مورد استفاده قرار بگیرند . خرگوش ها عاشق میوه های شیرین هستند و مقدار زیادی از آن ها را می خورند که برای آن ها مضر است بنابراین شما باید مصرف این میوه ها را در حیوان خانگی خود محدود کنید. همچنین مقادیر بالای قند در برخی میوه ها در صورت مصرف بیش از حد ممکن است عملکرد باکتری های طبیعی دستگاه گوارش را دچار اختلال کند.

در قسمت زیر به بررسی نمونه هایی از میوه ها که می توانند به عنوان غذای خرگوش مورد استفاده قرار بگیرند می پردازیم:

چه میوه هایی برای خرگوش خوب است

خیار: خیار یک میان وعده سالم برای حیوان خانگی شماست، اما متاسفانه خیار حاوی مواد مغذی بسیار کمی است بنابراین اگر خرگوش شما بیش از حد اعتدال از خیار استفاده کند، ممکن است دچار مشکلات گوارشی، ضعف اشتها یا اسهال شود. بهتر است این میوه به صورت روزانه مورد استفاده قرار نگیرد.

سیب: سیب یک میوه سالم و بی خطر است که می توانید هر از گاهی آن را به حیوان خانگی خود بدهید اما توجه داشته باشد که خرگوش شما نباید مقادیر زیادی سیب بخورد زیرا این میوه حاوی مقدار زیادی قند است که برای خرگوش مضر است.

طالبی: طالبی را می توانید در مقادیر کم به خرگوش خود بدهید زیرا این میوه حاوی مقدار بالایی قند است. طالبی به غیر از قند حاوی مواد مغذی مهمی مانند:فسفر،سدیم و ویتامین های A,B,C است. حتما قبل از دادن طالبی به خرگوش خود آن را کاملا بشویید تا تمام سموم آن از بین برود.

کیوی: کیوی میوه ای است که می توان به خرگوش داد، اما این نوع غذا نباید بیش از 10 درصد رژیم غذایی او را تشکیل دهد. شما باید پوست میوه را جدا کنید تا مطمئن شوید هیچ گونه مواد شیمیایی به حیوان خانگی خود نمی دهید. توجه داشته باشید هنگام وارد کردن هرگونه ماده غذایی جدید در رژیم غذایی روزانه حیوان خانگی ، حتما این کار را به تدریج و آرام آرام انجام دهید.

ایا پرتقال برای خرگوش خوب است

ایا پرتقال برای خرگوش خوب است

پوست پرتقال: پوست پرتقال غذایی بهتری نسبت به خود پرتقال برای خرگوش هاست. پوست پرتقال حاوی مقدار زیادی فلاونوئید، کلسیم، منیزیم و ویتامین هایA وBوCاست. ویتامین A برای سلامت چشم بسیار مفید است. ویتامینC سیستم ایمنی بدن را سالم نگه می داردو فلاونوئیدها دارای اثرات محافظتی برای سلول ها هستند. پوست پرتقال همچنین حاوی مقادیر زیادی فیبر است و قند کمتری نسبت به خود پرتقال دارد.

هلو: هلو از جمله میوه هایی است که می تواند به عنوان غذای خرگوش به او ارائه شود. یک هلو حاوی مقادیر کمی سدیم، فسفر، کلسیم و سطح بالایی از قند است. قند بالای هلو می تواند مشکلات گوارشی رای حیوان خانگی شما ایجاد کند بنابراین شما باید از دادن هلو بیش از یک یا دو بار در هفته به حیوان خانگی خود اجتناب کنید.

انگور: میوه ای است که می توانید آن را در مقادیر کم به خرگوش خود بدهید. چهار الی پنج حبه انگور در هفته مقدار مناسبی است. توجه داشته باشید که انگور نباید روزانه به خرگوش داده شود زیرا حاوی مقدار زیادی قند است و می تواند به خرگوش شما آسیب های زیادی برساند و عواقبی مانند چاقی نیز برای خرگوش شما داشته باشد.هر حبه از انگور باید با دقت و بدون هیچگونه ماده شوینده شسته شود و سپس در اختیار حیوان قرار بگیرد.

انبه: خرگوش ها انبه را دوست دارند زیرا میوه ای شیرین و آبدار است با این حال، سطح بالای قند این میوه برای دستگاه گوارش خرگوش مناسب نیست و می تواند منجر به بروز اسهال و سایر مشکلات ناخوشایند برای سلامتی وی شود. بنابراین انبه نباید به عنوان غذای اصلی حیوان خانگی شما در نظر گرفته شود و باید حداکثر یک یا دو بار در هفته در اختیار حیوان خانگی شما قرار بگیرد.

آناناس: میوه آناناس حاوی آنزیمی به نام بروملین است که عمدتا در قسمت مرکزی آن است. آناناس تازه بهتر از آناناس منجمد است زیرا این آنزیم هنوز در آن فعال است و می تواند به خرگوش شما در غلبه بر اسهال و کاهش ترشح مایع روده کمک می کند. توجه داشته باشید که آناناس به دلیل داشتن قند بالا باید در مقادیر کم به خرگوش داده شود.

باید ها و نبایدهای استفاده از سبزیجات به عنوان غذای خرگوش

کرفس: کرفس منبع خوبی از پتاسیم، اسید فولیک، ویتامین B2,B1,B6 و کلسیم است و میتواند گزینه مناسبی به عنوان غذای خرگوش شما باشد.توجه داشته باشید مقدار کرفسی که به خرگوش خود می دهید کنترل شده باشد تا بعدها مشکلات گوارشی برای حیوان خانگی شما ایجاد نکند.

فلفل: فلفل یک غذای بی خطر است که می تواند بخشی از رژیم غذایی روزانه خرگوش شما باشد. محتوای ویتامینC بالای فلفل برای خرگوش بسیار مفید است اما نباید از مقدار توصیه شده روزانه 15 درصد سبزیجات تجاوز کنید.به یاد داشته باشید قبل از دادن فلفل به خرگوش دانه های آن را خارج کنید.

سبزی گشنیز: گشنیز برای سلامتی خرگوش شما بسیار مفید است زیرا حاوی مقادیر زیادی ویتامین و مواد معدنی است. گشنیز طعم بسیار قوی دارد بنابراین ابتدا آن را در مقادیر کم به خرگوش خود بدهید اگر بعد 24 ساعت متوجه مشکلاتی در حیوان خانگی خود شدید از استفاده مجدد از این ماده خودداری کنید.

سبزی جعفری: جعفری را می توانید با خیال راحت به حیوان خانگی خود بدهید اما نه به عنوان غذای اصلی! خرگوش ها باید علف و یونجه را فقط با افزودن اندکی از گیاهان و سبزیجات دریافت کنند. از جعفری می توان برای تصفیه خون و درمان مشکلات ادراری استفاده کرد. ساقه های آن برای انسداد روده و یبوست بسیار مفید است.

سبزی شوید: چه گیاه شوید، چه قسمت گل آن نباید به خرگوش داده شود زیرا بسیار اسیدی است و حاوی مقادیر بالایی فسفر و کلسیم است.خرگوش در صورت خوردن شوید به علت کلسیم و فسفر زیاد آن دچار مشکلات سلامتی خواهد شد.

گل کلم: مصرف گل کلم به عنوان غذای خرگوش توصیه نمی شود زیرا حاوی موادی است که باعث نفخ و گاز می شوند. از آن جا که خرگوش نمی تواند آروغ بزند یا گاز خارج کند، این امر می تواند منجر به درد های شدید ، نفخ و حتی مرگ خرگوش شود بنابراین بهتر است گل کلم را از حیوان خانگی خود دور نگه دارید.

سیر: رژیم غذایی روزانه خرگوش نباید حاوی غذا، پیاز و دانه باشد. این شامل سیر، پیاز، عدس، نخود و سایر مواد مشابه است. این مواد ممکن است برای سلامت خرگوش مضر باشند و باید از مصرف آن ها اجتناب کرد. سیر می تواند یک اثر سرکوب کنندگی در سیستم ایمنی خرگوش داشته باشد و حتی ممکن است باعث واکنش آنافیلاکتیک شود.

کاهو: رژیم غذایی خرگوش ها نباید بر پایه کاهو باشد.برخی از انواع کاهوها می توانند برای خرگوش مضر باشند زیرا حاوی لاکتوکاریوم هستند. کاهوهایی که رنگ روشن دارند سطح آب بالایی دارند و تقریبا هیچ ارزش غذایی ندارند. کاهوهای دارای برگ تیره دارای فیبر و مواد مغذی بیشتری هستند. با این حال توصیه نمی شود در مقادیر بالا مورد استفاده قرار بگیرند.

قارچ: قارچ نباید به خرگوش داده شود زیرا قارچ ها بسیار اسیدی هستند و حاوی مقادیر بالای فسفر می باشند. قارچ ها در عر دو شکل خام و پخته برای حیوان خانگی شما خطرناک اند و اگر به خرگوش خود قارچ بدهید، خرگوش شما دچار مشکلات جدی سلامتی خواهد شد.

هنگام استفاده از ماده غذایی جدید برای تغذیه خرگوش به چه نکاتی باید توجه کنیم؟

هنگام استفاده از هر گونه غذای جدید به خاطر داشته باشید، همیشه این کار را به آرامی و در طی چند هفته انجام دهید تا از مشکلات احتمالی مانند ناراحتی های گوارشی جلوگیری شود. خرگوش ها نیز مانند انسان ها با یکدیگر متفاوت اند و به همین دلیل برخی از آن ها نمی توانند غذاهای خاصی را تحمل کنند. وقتی برای اولین بار می خواهید از یک ماده غذایی به عنوان غذای خرگوش خود استفاده کنید، مقدار کمی از آن را به خرگوش بدهید و 24 ساعت منتظر بمانید، اگر مدفوع خرگوش شما حالت چرب داشته باشد ماده غذایی را بردارید و از استفاده مجدد آن اجتناب کنید. بنابراین سبزیجات جدید را به آرامی و در مقادیر کم به حیوان خانگی خود بدهید و سپس مدفوع خرگوش را کنترل نمایید. به خاطر داشته باشید همیشه غذای خرگوش را بشویید و از گیاهان کنار جاده ها یا حاوی آفت کش ها استفاده نکنید.

هنگام استفاده از غذاهای آماده برای تغذیه خرگوش به چه نکاتی باید توجه کنیم؟

انتخاب غذای آماده مناسب برای خرگوش شما ممکن است در ابتدا کار چندان راحتی نباشد. به خاطر داشته باشید که این نوع غذاها باید به عنوان مکمل غذاهای دیگر تلقی شوند، نه منبع اصلی کالری و سایر مواد مغذی. اگر خرگوش شما مشکلات سلامتی خاصی دارد حتما قبل از انتخاب غذای خرگوش ، با دامپزشک مشورت کنید. همیشه لیست مواد تشکیل دهنده غذاهای آماده موجود در فروشگاه ها را بخوانید زیرا همه آن ها برای خرگوش شما بی خطر نیستند. از دادن غذاهای آماده حاوی قند، مواد نگهدارنده و رنگ مصنوعی به خرگوش خود، خودداری کنید و هرگز به خرگوش خود غذای انسانی ندهید. اگر چه غذاهای آماده به شکل گلوله های کوچک تنها باید بخش کوچکی از رژیم غذایی خرگوش شما را تشکیل دهد، اما انتخاب غذای خرگوش نامناسب می تواند مشکلاتی مانند چاقی، عدم تعادل مواد مغذی و پرخوری را ایجاد کند. غذای خرگوش باید برای سلامت دستگاه گوارش مفید باشد.

یک غذای خرگوش خوب چه ویژگی هایی دارد؟

  1. این غذا حالت گلوله ای یکنواخت دارد و فاقد هر نوع ناخالصی مانند تکه های ذرت یا نخود است.
  2. مواد اولیه تشکیل دهنده این نوع غذا یونجه علفی با کیفیت است.
  3. محتوای پروتئین برای خرگوش های بالغ 12 الی 14 درصد و برای خرگوش های خردسال 15 الی 18 درصد است.
  4. محتوای چربی کم و در حدود 1 الی 2 درصد است.
  5. این نوع غذایی خرگوش حاوی مواد طبیعی است.

کوپروفازی در خرگوش ها به چه معناست؟

یک نکته جالب توجه در مورد خرگوش ها این است که آن ها عمل کوپروفازی را انجام می دهند، به این معنا که آن ها مدفوع خود را می خورند. این عمل در شب اتفاق می افتد و گلوله های مدفوع که معمولا توسط صاحبان خرگوش ها دیده می شوند به فضولات شبانه معروف اند. این فضولات معمولا کوچک، نرم وخمیری اند و به عنوان منبع غنی مواد مغذی برای خرگوش به ویژه پروتئین و ویتامین های Bو K هستند.اکثر صاحبان خرگوش ها هرگز این رفتارها را مشاهده نمی کنند اما در صورت مشاهده به خاطر داشته باشیداین امر برای سلامتی خرگوش شما طبیعی و ضروری است.

نکاتی مهم در مورد تغذیه خرگوش ها

  1. نژادهای مختلف خرگوش ها نیاز های غذایی متفاوتی دارند. برای آگاهی از نیازهای غذایی مختص نژاد خرگوش خود حتما با دامپزشک مشورت کنید.همچنین خرگوش هایی که باردار، شیرده یا بیمار هستند نیز نیاز های غذایی خاصی دارند.
  2. مدفوع خرگوش شما می تواند اطلاعات مهمی در مورد سلامت خرگوش شما به شما بدهد. مدفوع طبیعی خرگوش، گرد است. مدفوع نرم، بدشکل یا به هم چسبیده نشانگر ناراحتی گوارشی است. اگر مدفوع خرگوش شما غیر طبیعی است بلافاصله به دامپزشک اطلاع دهید.
  3. خرگوش ها برای حفظ سلامت دندان های در حال رشد خود باید دائم در حال جویدن باشند. بنابراین اسباب بازی های جویدنی باید همیشه در دسترس خرگوش شما باشند. اسباب بازی های چوبی در این مواقع بهترین انتخاب هستند.
  4. سبزیجات مورد استفاده به عنوان غذای خرگوش باید تازه باشند. سبزیجات خراب و حتی آن هایی که کمی پلاسیده هستندمی توانند سیستم گوارشی حساس خرگوش شما را ناراحت کنند. همچنین بهتر است سبزیجات را مرطوب در اختیار خرگوش خود قرار دهید با این کار رطوبت موجود در سبزیجات، مقداری از آب مورد نیاز روده خرگوش را فراهم می کند.
  5. مقدار کل سبزیجات روزانه را نصف کنید. نصف مواد غذایی را صبح و نصف دیگر آن را هنگام عصر به خرگوش خود بدهید. بهتر است به خرگوش خود سه نوع مختلف از سبزیجات را در طول روز بدهید و توجه داشته باشید که حداقل یک سبزی سرشار از ویتامین A باشد.
  6. سبزیجات جدید را یک به یک در رژیم غذایی خرگوش خود قرار دهید تا از ناراحتی های گوارشی جلوگیری کنید و قبل از دادن میوه و سبزی به خرگوش خود، آن را کاملا بشویید.
4.4/5 - (97 امتیاز)

16 دیدگاه برای “غذای خرگوش – تمام باید ها و نباید ها (راهنمای کامل)

  1. سونیا گفته:

    عااالی . خیلی ممنون . خیلی چیزها یاد گرفتم 🙏💙💜

  2. هلنا گفته:

    عالی من من رفتم همه غذاهای خرگوش را خریدن و خرگوش من خیلی بامزس😊☺

  3. برفک گفته:

    سلام خرگوش من عناب خورد براش ضرر نداره؟

    • arefeh Mirghorbani گفته:

      دوستان خرگوشا نباید میوه های اب‌کی زیاد بخورن اسهال میشن

  4. 💗 گفته:

    سلام وقت بخیر
    میخواستم خرگوش بخرم میخوام ببینم که میتونم به جای سبزیجات و میوه جات و علوفه،چیز دیگه ای هم میخوره؟عاشق خرگوشم فقط اصلا شرایط خرید سبزی و میوه و علوفه ندارم
    یعنی میشه روزانه فقط پلت یا هر چیز دیگه ای بهش بدم؟نان خشک یا چیز دیگه ای هم میخوره؟
    مثلا روزانه فقط نان خشک یا

    • ناشناس گفته:

      نان برای خرگوش خیلی ضرر داره

    • ناشناس گفته:

      خرگوشا اصلا نباید نون بخورم

    • نوشین گفته:

      هرگز به خرگوش نان ندید یونجه تازه از پت شاپ تهیه کنید سبزیجات تازه مانند ریحون و جعفری دو بار در هفته و هویج یکبار در هفته از دادن تنقلات مانند گردو و تخمه خودداری کنید لطفا میوه سیب یکبار در هفته بدون هسته سیب زمینی براشون حکم سم رو داره

    • ناشناس گفته:

      نه😐😐😐
      نون نمیتونه بخوره
      شرایط هم نداری نخر مجبور نیستی که
      من خرگوش دارم نگه داریش از سگ و گربه هم سخت تره برام

  5. حیاتی گفته:

    خرای غذای خرگوش میتواند پیشرفت و سلامت خرگوشان را تضمین کند. مهمترین عنصر انتخاب غذاست؛ میوه ها و سبزیجات تازه مثل هویج و هندوانه میتوانند برای تامین مواد مغذی ضروری نیازهای خرگوشان را برآورده کنند.

  6. عسل گفته:

    خیلی عالی وبسیار خوب بودمن اصلا نمی دونستم مرسی

  7. الهه گفته:

    سلام من خرگوش تقریبا داره ۵ ماهش میشه.بهش چه سبزیجاتی میتونم بهش بدم؟

  8. هومن گفته:

    سلام ببخشید خرگوش من خودش جای دست شویی شو بلد هست و برای شستنش هم دم درب منتظر میمونه تا شسته بشه بد میاد بیرون خرگوش من عشقش کاهو هستشاگر کاهو بزارن یا یونجه رو امتحانش کردم کاهو ور می داره زیاد به یونجه مایلی ندارن بیشتر کاهو معمولی می خوره ولی کاهو پیچ و می خوره اسحال میگیره چیکار باید کنم باید انجام بدم یونجه یا ساقه گندم یا علف بخوره ممنون میشم

  9. هومن گفته:

    سلام ببخشید خرگوش من خودش جای دست شویی شو بلد هست و برای شستنش هم دم درب منتظر میمونه تا شسته بشه بد میاد بیرون خرگوش من عشقش کاهو هستشاگر کاهو بزارن یا یونجه رو امتحانش کردم کاهو ور می داره زیاد به یونجه مایلی ندارن بیشتر کاهو معمولی می خوره ولی کاهو پیچ و می خوره اسحال میگیره چیکار باید کنم باید انجام بدم یونجه یا ساقه گندم یا علف بخوره… اسحال بگیره میشه بجای کاهو سیب زمینی یا ،پوست پیاز هم بهش داد ممنون میشم جواب بدین با تشکر فراوان ❤️

    • ندا گفته:

      نه گلم نباید سیب زمینی بهش بدی غذای اصلیش یونجه هستش اونم یونجه رو باید براساس سنش باید بهش بدی ازهریونجه ایی نمیتونی بهش بدی اگه از ۶ماه رد کرد باید یونجه تیموتی بهش بدی ومیوه خشک درهفته دوبار اونم به مقدار کم وپلت رو روزانه بهش بده بمقدارکم وسبزیجات تازه هم اعم از جعفری برگ کرفس واسفناج اینا هم به مقداریه مشت بدی .

  10. مریم بابایی گفته:

    خرگوش رو اصلانباید شست من یه خرگوش هفت ساله دارم مهمترین چیز واسش اینه که بهش استرس ندیم وتو رژیم غذاییش دقت کنیم بقل زیاد دوست ندارند وبیرون هم نبرینشون چون سگ و گربه نیستن فرق میکنن جابه جایی خیلی استرس میده بهشون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *